Vandaag is Dag van de Escaperoom

oktober 1, 2018 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Vandaag is een speciale dag. Vandaag is namelijk de derde Wereldwijde Dag van de Escaperoom. Wereldwijd worden velen evenementen gehouden en zijn er acties om iedereen een mooie dag te bezorgen in en om een escaperoom. Een dag speciaal in het teken van escaperooms is vandaag op 1 oktober. Een terugkerende dag vanaf 1 oktober 2016, die elk jaar alle escaperooms en de mysterie er omheen in het zonnetje zet. Hoeveel escaperooms ga jij vandaag spelen?

Dag van de Escaperoom

Dag van Escaperoom is gestart door Escape Rooms Nederland. Wij willen graag dat de escaperoom een begrip blijft en een echte Escape Room Day past daar perfect bij. De Dag van de Escaperoom is 1 dag. Toevallig valt het dit jaar op een maandag. Minder handig omdat veel moeten werken. Toch is het maar 1 dag. We willen dat iedereen zo veel mogelijk de kans heeft om een escaperoom te gaan spelen. Daarom kan het zijn dat sommige escaperooms in Nederland (en wereldwijd) niet alleen deze zaterdag speciale acties of evenementen hebben, maar ook enkele dagen daarvoor of daarna. Lekker toch? 🙂

Een overzicht van alles acties bij jou in de buurt vind je op de website van Escape Room Day. Een internationale website in het teken van Escape Room Day, de dag van de escaperoom.

Waar speel jij vandaag? Vergeet ook zeker niet op je ervaringen te delen met ons. Wij zijn erg benieuwd!

Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    Pin It on Pinterest