Vandaag opent erotische escape room in Rotterdam

augustus 15, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar 1 Comment

De 6de escaperoom van Rotterdam opent vandaag. Dit is meteen de 13de escape room van Zuid-Holland. Ook deze provincie gaat hard. Er zullen er alleen nog heel wat bij moeten komen wil deze provincie Noord-Brabant met 35 escape rooms verslaan. Deze nieuwe escape room in Rotterdam is meteen een aparte. Je zou het eerder verwachten in een stad als Amsterdam, maar het is toch echt Rotterdam waar deze erotisch getinte escaperoom gevestigd is. Vandaag 15 augustus is deze escape room voor het eerst voor het publiek geopend.

escape-room-fantasy-rotterdam-erotiek

Escape Room Fantasy is een escape room waarbij erotiek een grote rol speelt. Op weg naar een oplossing kom je intieme accessoires, verleidelijke beelden en opwindende raadsels tegen. De voorwerpen in deze kunstzinnig ingerichte ruimte zijn handgemaakt vooral op basis van natuurlijke materialen. Het is verder onduidelijk wat voor voorwerpen er dan bedoeld worden ;-). De minimumleeftijd is 18+. Wat ons ook vrij logisch lijkt.

We zijn erg benieuwd naar de kamer. Heel erg origineel vinden wij het. Als jij eerder gaat dan wij een review plaatsen op deze site. Wij horen graag hoe de escape room van Escape Room Fantasy is. Alvast veel plezier!

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

One Comment

  1. Avatar

    Amateuristisch. Verschrikkelijk dat ze er zoveel geld voor durven te vragen. Ze kunnen zich beter concenteren op 1 hele goede kamer inplaats van nog 2 kamers erbij maken. Geld klopperij. Heel erg jammer dit, we hadden ons er erg op verheugd. Zo’n kamer kan ik ook nog wel maken 😉

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest