Vandaag opent The Great Escape escape room Prison Cell in Zwolle

augustus 14, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

In het interview met een van de eigenaren van The Great Escape, Johan Post, had je al kunnen lezen dat er een nieuwe escape room in Zwolle aan zat te komen. Vandaag is het zover. De tweede escape room van The Great Escape is vanaf vandaag te spelen. Deze escape room heet The Prison Cell. Ze hadden al een succesvolle escape room The Mailroom. Ook in de nieuwe escape room heb je 60 minuten om te ontsnappen. De eerste escape room van The Great Escape was voor 12 en ouder, deze nieuwe escaperoom is pas vanaf 16 jaar te spelen.

The Prison Cell heeft net als enkele andere escape rooms in Nederland, een gevangenis thema. De escape room heeft meer technische elementen, verassingen en actie elementen dan de eerste escape room van The Great Ecape The Mailroom. The Great Escape is vanaf vandaag geopend en is toegankelijk voor groepen van 4-6 spelers vanaf 16 jaar.

Meer informatie The Great Escape in Zwolle.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest