Veil mee voor goede doel en speel de allerlaatste Escape Room van Schagen

mei 27, 2024 | Interviews,Nieuws | Karin Goumans

Over 7 dagen is het zover: Escape Room Schagen sluit voorgoed haar deuren. Maar ze willen niet in stilte vertrekken. 7,5 jaar geleden opende Lisanne Kuilman deze locatie met Space Lab en op 2 juni wil ze ook afscheid nemen met deze escape room.

Met pijn in haar hart zal Lisanne op 2 juni afscheid nemen van de kamers die ze met veel liefde en plezier heeft ontwikkeld. Maar waar deze deur sluit, gaan andere weer open.

Wat gaan wij nu doen?

“Natuurlijk zitten wij niet stil zodra Escape Room Schagen sluit. Wij gaan door met Liz Events en City Adventures. Je kunt nog steeds onze citygames en dinergames spelen. Hiermee verdwijnen escape games dan ook niet helemaal bij ons,” aldus Lisanne Kuilman, eigenaresse van Escape Room Schagen.

Veil mee voor het goede doel

Het laatste tijdslot van Space Lab op 2 juni om 16:15 veilt Escape Room Schagen ten behoeve van Stichting Hartekind. Er zit uiteraard een belangrijke en persoonlijke reden achter deze keuze. Alle details over het hoe, wat en waarom vind je op deze speciale veilingpagina.

Hoogste bod?

Heb jij het hoogste bod? Dan zullen ze 30 mei contact met je opnemen en dan speel jij zondag 2 juni met 2 tot 7 personen de allerlaatste Escape Room van Schagen! Proost daarna met Lisanne en haar team mee op de afsluitende borrel. De drankjes zijn van het huis!

Lisanne hoopt jullie deze laatste dagen nog te zien bij Escape Room Schagen en in de toekomst bij City Adventures of Liz Events. Ze is ontzettend dankbaar voor al jullie enthousiasme in de afgelopen 7,5 jaar. Dit heeft het escape-avontuur extra speciaal voor haar gemaakt.

Wil je graag nog Space Lab spelen en hiermee Stichting Hartekind steunen? Grijp dan je kans om als allerlaatste Space Lab te spelen. Bieden kan t/m 29 mei tot 23:59.

Helpen jullie mee om een zo hoog mogelijk bod binnen te halen voor deze mooie stichting?

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest