Beleef Gotham City in de eerste officiële immersieve Batman beleving

november 5, 2021 | Nieuws | Karin Goumans

Ben je een enorme fan van superhelden en in het bijzonder Batman? Heb je alle films gezien en houd je van escaperooms/belevingen en sta je open voor alles wat hiermee te maken heeft? Arkham Asylum moet een epische alternatieve realiteit worden, waarin futuristische technologie en interactief theater samenkomen. Het publiek komt oog in oog te staan ​​met de heldhaftige en gemene inwoners van Gotham City om een ​​onvergetelijke ervaring te creëren. Voor deze immersieve beleving hebben Department Studios en Myriad Entertainment de handen ineen geslagen met Warner Bros Themed Entertainment en DC Comics.

“Dit wordt niet zomaar een evenement; het wordt een baanbrekend en genuanceerd stuk theater. Werken met de beste acteurs; nieuwe doelgroep aantrekken voor live optredens. Fans dichterbij dan ooit laten komen. We kunnen niet wachten om de grenzen te verleggen van wat mogelijk is met dit soort belevingen.” Simon Evans, regisseur van Arkham Asylum.

Arkham Asylum geïnspireerd op Batman

Arkham Asylum, geïnspireerd op Batman, wordt komende herfst (2022) in Londen geopend en speelt zich af in een psychiatrisch ziekenhuis waar al je zintuigen geprikkeld gaan worden.

Ze hebben nu al onthult dat de verhaallijn draait om dat Batman verdwenen is en Gotham City aan flarden. De ambitieuze psychiater Jeremiah Arkham, die de orde wil herstellen door zijn baanbrekende behandelingen, heeft de inwoners van Gotham City verplicht om naar Arkham Asylum te komen voor psychologisch onderzoek.

Gedurende de hele show zal het publiek hun eigen reis starten om te ontsnappen, terwijl ze onderweg interactie hebben met iconische personages uit de stripboeken – zoals Scarecrow, Catwoman, Poison Ivy en nog veel meer.

Volgens Jessica Rees Middleton, CEO, Department Studios, Inc: “Er is nergens anders ter wereld waar je Gotham City op deze manier kunt ervaren.”

Ticketverkoop Arkham Asylum

De tickets gingen in de verkoop op vrijdag 29 oktober 2021 om 10:00 uur (GMT), met een exclusieve 48-uurs O2-voorverkoop die begint om 10:00 uur (GMT) woensdag 27 oktober 2021. Deze zal beschikbaar zijn via de O2 Priority-app.

Er zal ook een 24-uurs voorverkoop zijn voor iedereen die zich registreert via de website van Arkham Asylum.

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest