Waan je in een andere wereld met de VR escaperooms bij VR Boxx Meijel

mei 20, 2021 | Nieuws,Reviews | Mike van Hoenselaar

Even vluchten uit de werkelijkheid. Dat willen we massaal. Vooral in deze tijden van corona. We zijn het allemaal zat en willen het liefst zo snel mogelijk terug naar hoe het was.

Ga samen met je vrienden of familie een virtual reality beleving aan bij VR Boxx in Meijel. Ze zijn vorig jaar geopend, maar hebben door corona geen kans gehad om hun VR beleving te laten zien en te laten beleven.

Wat houdt VR precies in?

VR staat voor virual reality. Virtual reality is een spel/beleving waarbij je met een speciale bril je in een andere wereld waant. Je kunt om je heen kijken waarbij het speelveld met je meedraait. Je lijkt midden in een computerspel te zijn of midden in de zee tussen de haaien.

Vanaf 16 jaar mag je zelfstandig de wondere wereld van deze virtual reality escaperooms verkennen.

Groepen van 2 tot 5 personen krijgen in Meijel altijd 1 eigen ruimte toegewezen om ongestoord te genieten van het beste dat VR te bieden heeft. Kom je met een grotere groep vanaf 6 personen tot maximaal 20 dan kun je meerdere ruimtes boeken zodat je nooit hoeft te wachten. Vind je wachten geen probleem dan kun je in de lobby een drankje nuttigen, terwijl je ondertussen op een groot scherm kunt zien wat je teamgenoten uitspoken in virtual reality.

5 virtual reality escaperooms

VR Boxx heeft inmiddels 5 verschillende VR escaperooms ter beschikking.

 • Depths of Osiris
 • Dragon Tower
 • Space Station Tiberia
 • Time Travel Paradox
 • Laser Bots

Voor ieder wat wils. Ze komen ook op locatie om jullie een unieke ervaring te laten beleven. VR Boxx zorgt voor een high-end VR-opstelling op een locatie naar keuze.

Kies een escaperoom een locatie en een team om mee te spelen. VR Boxx zorgt voor een unieke VR beleving. Een ervaring die je niet snel vergeet. Speel met of tegen elkaar en probeer te ontsnappen uit een van deze VR escape rooms.

Ze verzorgen VR experiences voor iedereen. Dit kan al vanaf een groep van 10 personen.

Onze ervaring

Wij waren vorige week op de koffie bij VR Boxx in Meijel. Ze hebben enorme pech gehad. Vorig jaar waren ze er helemaal klaar voor. Klaar voor de opening en om iedereen een mooie en unieke VR beleving te kunnen aanbieden. Maar helaas moesten ze al snel de deuren sluiten vanwege de corona maatregelen.

Wij hebben de eer gehad om 2 van hun VR escaperoom spellen te mogen spelen. En we kunnen zeggen, heel erg gaaf! Het zijn spellen van ongeveer 35 minuten en dat is een mooie duur voor dit soort belevingen.

Wij waren met zijn tweeën en we zagen elkaar weer terug in de andere wereld zodra we de VR bril opgezet hadden. Door middel van samenwerken konden we ontsnappen uit de Time Travel Paradox en de Depths of Osiris.

We raden jullie dit zeker aan om eens te gaan proberen. VR geeft een extra dimensie aan het spelen van een escaperoom. Het is totaal anders dan een fysieke escaperoom, maar zeker een mooie en unieke variant hierop.

Ook VR Boxx Meijel is vanaf woensdag 19 mei geopend voor 2 personen of huishoudens. Vindt je Meijel te ver weg, kies dan voor de ‘op locatie’ optie. Ze komen met liefde jullie kant op om jullie te laten proeven van dit mooie concept.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Pin It on Pinterest