We love escape rooms ❤️

mei 12, 2020 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Aan alle escape room eigenaren: WE LOVE YOU! En heel veel spelers wereldwijd met ons! Wij missen het om jullie creativiteit te ontdekken, te genieten van jullie verhalen en de fantastische creaties van de kamers. Om samen jullie avonturen te beleven. We willen deze liefde voor escaperooms voor iedereen ter wereld zichtbaar maken via de hashtag #weloveescaperooms.

Deel ook jouw favoriete escaperoom moment!

Wij vragen iedereen om hun mooiste moment, tofste kamer, grootste uitdaging of favoriete escape room moment te posten op sociale media met deze hashtag en  de bewuste escaperoom te taggen. Alle berichten die geplaatst worden met deze hashtag worden getoond op de website www.weloveescaperooms.com.

Op de Facebook-pagina van We Love Escape Rooms staat een bericht waarmee je het WLER hart op je eigen profielfoto kunt plaatsen. Super makkelijk.

We Love Escape Rooms (WLER) is een initiatief van escape room platformen wereldwijd. We willen alle eigenaren van escape rooms ter wereld laten zien dat we van ze houden en we hopen dat ze deze donkere tijden gaan overleven. We hopen weer van alle avonturen te mogen genieten als dit allemaal voorbij is. Hierbij alvast een grote DANK JE WEL!

❤️ Mike en Karin

 

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest