Wie het laatst lacht.. Wescape Zoetermeer wordt in de maling genomen

maart 17, 2020 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

In het programma Wie het laatst lacht, van Wendy van Dijk worden mensen voor de gek gehouden. In de eerste aflevering van dit seizoen werd de nachtmerrie ven elke escaperoom game master werkelijkheid. Martijn van Wescape Zoetermeer werd goed te grazen genomen en na het zien van de beelden geloven we graag dat dit misschien wel de ergste 60 minuten zijn die hij ooit als game master meegemaakt heeft.

Escaperoom Wescape Zoetermeer

Paul en Michael van Wescape in Zoetermeer vonden het tijd dat collega Martijn eens flink te grazen werd genomen. En hoe! Het is goed te zien dat Martijn het steeds heter krijgt als de kamer steeds meer kuren krijgt. Hij ziet zich genoodzaakt om meerdere malen de escaperoom in te gaan om iets op te lossen. Iets dat normaliter natuurlijk uit den boze is en afdoet aan de beleving van spelers. Dit gebeurt allemaal terwijl er een bekende vlogger op locatie is om de escaperoom te beoordelen. Dit maakte het alleen nog maar erger.

Wie het laatst lacht

Voor de oudere garde onder ons is Wie het Laatst lacht te vergelijken met Bananasplit van Ralph Inbar eind jaren tachtig. Wendy neemt mensen in de maling via een verborgen camera. Ze zal ook zoals bij Ushi en van Dijk haarzelf verkleden om iemand beet te nemen. Bekende en onbekende Nederlanders worden op hilarische wijze in de maling genomen. Hoe reageren mensen als ze zich plots in een vreemde, onverwachte en vaak bizarre situatie bevinden – terwijl ze zich onbespied wanen? Wie het laatst lacht… is elke vrijdag om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Kijk het fragment van escaperoom Wescape bij Wie het laatst lacht hieronder.

Wat zijn situaties die jij meegemaakt hebt met game masters?

 

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    Pin It on Pinterest