Win ALLE Unlock! escaperoomspellen in unieke eindejaars prijsvraag

december 16, 2021 | Interviews | Mike van Hoenselaar

Nu in Nederland duidelijk is dat we tot en met januari na 17:00 geen escaperooms spelen, zien we de verkoop van escaperooms voor thuis of online escaperooms weer sterk toenemen. Het is erg leuk tijdverdrijf. Gelukkig proberen we ook voor 17:00 zoveel mogelijk fysieke escaperooms te blijven spelen. Jij ook?

Zelf hebben we al bijna 100 verschillende escaperoomspellen voor thuis uit binnen- en buitenland gespeeld. We krijgen er maar geen genoeg van. De stapel met nog te spelen spellen is inmiddels hoger dan een meter. Gelukkig komen de feestdagen er aan en hebben we extra veel tijd om samen een escaperoom te ervaren.

Unlock! escaperoom spel

Unlock! is er zo een. Unlock! is een coöperatief kaartspel dat geïnspireerd is op escaperooms. Met Unlock! ervaar je dezelfde sensaties als in een echte escaperoom en moet je binnen 60 minuten zien te ontsnappen. Er zijn inmiddels 10 verschillende escaperoom spellen in Nederland verkrijgbaar. Ieder spel bevat 3 escaperoom-scenario’s welke je speelt in combinatie met een gratis app. Stap iedere keer weer in een ander avontuur!

Het is nog even wachten voordat Unlock! 9 in Nederland te koop is. Vanaf januari 2022 is deze in de winkels te koop. Tot die tijd hebben wij een absolute unieke weggeefactie. We zijn erg trots dat we deze speciale prijs mogen weggeven. Wij mogen samen met Unbox Now tweemaal ALLE 10 de Unlock! escaperoomspellen weggeven. Nu denk je wellicht, maar Unlock 9, hoe kunnen er dan 10 zijn. Er zijn ook twee speciale versies. Een officiële Unlock! Star Wars versie en een Unlock! Kids versie.

Alle Unlock! escaperoomspellen hebben een waarde van meer dan 300 euro! Op deze manier kun je de collectie Unlock! dus direct compleet hebben.

Prijsvraag Unlock!

In samenwerking met het platform voor bord- en kaartspellen, Unbox Now, mogen wij deze unieke prijs verloten! Door deel te nemen aan de prijsvraag maak jij namelijk kans op een spellenpakket met alle TIEN edities van het escaperoomspel Unlock! Deze prijs is exclusief te winnen bij Escape Rooms Nederland en het goede nieuws is: we geven dit pakket 2x weg!

Het enige wat je hoeft te doen is de volgende vraag te beantwoorden op de Unlock! prijsvraag pagina.

“Wat is de titel van de eerste editie van het escaperoomspel UNLOCK!”

Je kunt tot en met 31 december jouw antwoord insturen. De winnaar wordt 7 januari via e-mail bekend gemaakt.

Kortingsactie Unlock! spellen

Kun je niet wachten of wil je iemand al een leuk Unlock! spel cadeau doen voor de feestdagen, bijna alle Unlock! spellen zijn nu met 20% korting te koop.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest