Winnaars bekend van Quest #1: Wheel of Choice

maart 30, 2020 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

De database is hersteld. Door jullie harde werk is de informatie van escaperooms in Nederland weer hersteld. Jullie hebben met man en macht de juiste antwoorden weer terug weten te vinden. Ontzettend bedankt daarvoor. Er waren 587 mensen die op zoek zijn gegaan. 351 daarvan wisten alle goede antwoorden terug te vinden. Een hele prestatie dus!

De vraag die het vaakst fout beantwoord is ‘Op welk adres gaan bezoekers naar binnen als ze de The End van DarkPark spelen?’. 36% van jullie had deze vraag fout :). Het antwoord was verstopt in de trailer op de pagina van The End :).

Er waren nog enkele vragen waar de informatie moeilijker was om aan te vullen.

 • Hoeveel grote lepels zitten er in het onderste gedeelte van de bestekbak in de Orient Express? – 15% had deze vraag fout, het antwoord is 2
 • Hoe heet de hoofdinspecteur die je de opdracht geeft om op zoek te gaan naar de buit in The Conductor bij The Riddle Room? – 15% had deze vraag fout, het antwoord is Richard McKindley.
 • Hoe heet het bedrijf waar je gaat inbreken bij de Ramkraak? – 13% had deze vraag fout, het antwoord is Starlife Enterprise.
 • Wat is de naam van het door Amaze Escape Events ontwikkelde Raadselboek? – 10% had deze vraag fout, het antwoord is Een Jaar in Raadsels – A Year in Riddles.

Gelukkig hebben de meeste van jullie de juiste informatie gevonden en is de database van Escape Rooms Nederland weer hersteld. Zonder jullie hulp hadden we dit nooit zo snel kunnen doen. We vertelde dat er ook prijzen te winnen waren, die zijn uit de digitale hoge hoed getrokken inmiddels.

Winnaars eerste uitdaging Wheel of Choice

We hebben via de generator in Google een willekeurig getal getrokken tussen 1 en 351 (het aantal inzendingen waarvan alle vragen goed waren). De eerste prijs is zoals in de trekkingsvideo te zien is naar de 163ste inzending gegaan. Dit hebben we ook voor de tweede (nr. 49) en derde prijs (nr. 98) gedaan.

 

1e prijs is gewonnen door Shirley Koster. Shirley mag gaan escapen bij een van de escaperooms die meegedaan hebben met de eerste uitdaging.

2e prijs is gewonnen door Hester van Duijn. Hester krijgt een Brain Unbox thuisgestuurd die ze mag spelen.

3e prijs is gewonnen door Michiel Spraakman. Michiel krijgt een waardebon van 50 euro van een van de deelnemende escaperooms.

Voor iedereen die niet gewonnen heeft volgt aan het einde van de #escapeisolation uitdagingen een mail met een kortingscode om te gaan spelen bij de escaperooms die meegedaan hebben. Gefeliciteerd iedereen! En nogmaals dank voor jullie hulp.

Het gevaar is nog niet geweken

Over een paar uur komt de nieuwste uitdaging online Jewel Of Wisdom online. Er gebeuren nog steeds onverklaarbare dingen met de steen uit het spel van de eerste uitdaging. We zijn de gebeurtenissen voor je op een rij aan het zetten. Wordt vervolgd….

 

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Pin It on Pinterest