Winnaars bekend van Quest #2: Jewel Of Wisdom

april 7, 2020 | Nieuws | Mike van Hoenselaar 2 Comments

De puzzels van escaperooms zijn allemaal opgelost. Door jullie harde werk is er weer een nieuw mysterie opgelost. Ontzettend bedankt daarvoor. Er waren 566 mensen die op zoek zijn gegaan. 106 daarvan wisten alle goede antwoorden op tijd terug te vinden. Het was dus flink pittig! Zonder jullie hulp hadden we dit nooit op kunnen lossen. We vertelde dat er ook prijzen te winnen waren, die zijn uit de digitale hoge hoed getrokken inmiddels.

Winnaars tweede uitdaging Jewel Of Wisdom

 

We hebben via de generator in Google een willekeurig getal getrokken tussen 1 en 106 (het aantal inzendingen waarvan alle oplossingen goed waren). De eerste prijs is zoals in de trekkingsvideo te zien is naar de 92ste inzending gegaan. Dit hebben we ook voor de tweede (nr. 36) en derde prijs (nr. 83) gedaan.

1e prijs is gewonnen door Arend Lunenborg. Arend mag gaan escapen bij een van de escaperooms die meegedaan hebben met de eerste uitdaging.

2e prijs is gewonnen door Sanne Callaars. Sanne krijgt een Brain Unbox thuisgestuurd die ze mag spelen.

3e prijs is gewonnen door Tom Dela Haije. Tom krijgt een waardebon van 50 euro van een van de deelnemende escaperooms.

Voor iedereen die niet gewonnen heeft volgt aan het einde van de #escapeisolation uitdagingen een mail met een kortingscode om te gaan spelen bij de escaperooms die meegedaan hebben. Gefeliciteerd iedereen! En nogmaals dank voor jullie hulp.

Het gevaar is nog niet geweken

Over een paar uur komt de nieuwste uitdaging online Hands Of Love online. Er gebeuren nog steeds onverklaarbare dingen met de steen uit het spel van de eerste uitdaging en tweede uitdaging. We zijn de gebeurtenissen voor je op een rij aan het zetten. Wordt vervolgd….

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

2 Comments

 1. Avatar

  Goedemorgen, erg leuk initiatief deze quests, we doen met veel plezier mee. Wel vroeg ik mij af of de antwoorden van de eerdere quests ook nog gedeeld worden? En zo ja, waar zijn deze terug te vinden.

  Alvast bedankt, ik kijk nu al uit naar de volgende quest.

  Beantwoorden

  • Avatar

   Ook ik heb met veel plezier meegedaan. Helaas is het mij niet gelukt om de 2e quest op te lossen en ben dan ook zeer benieuwd naar de antwoorden.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest