Winnaars bekend van Quest #3: Hands Of Love

april 17, 2020 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

We hebben samen 3 heftige weken achter de rug. Eerst wisten we niet goed wat er aan de hand was, maar gaandeweg was het iets of iemand die ons iets wilde vertellen. Over escaperooms, het plezier, het samenwerken en niet zonder elkaar kunnen om succesvol te zijn. Maar ook over corona, over de huidige situatie waar we met zijn allen in zitten. Ook hier is samenwerking en geduld nodig om er samen sterker uit te komen. Jullie hebben inmiddels 3 uitdagingen voltooid.

De groene gloed was voor ons meer dan alleen een spelletje. Escape Rooms Nederland heeft met deze 3 uitdagingen geprobeerd een leuke bezigheid mogelijk te maken waarbij de waan van alledag even vergeten kan worden en je spelenderwijs met anderen alsnog spelenderwijs puzzels op mag lossen. Iets dat we nu erg missen in deze pandemie. Jullie hebben met duizenden meegespeeld, wat ontzettend mooi is om te zien.

Door jullie harde werk is het laatste mysterie opgelost. Ontzettend bedankt daarvoor. Dit keer hebben 52 mensen het codewoord weten te ontdekken. Het was dus weer een pittige klus en zonder jullie hulp hadden we dit nooit op kunnen lossen. De uitdagingen zijn inmiddels allemaal opgelost. Wie weet is het gevaar nog niet geweken. Laten we hopen van wel.

We vertelde dat er dit keer meer prijzen te winnen waren. Hoe sneller het eerste codewoord bij ons binnen komt, des te meer prijzen er te verdelen vallen. Ik kan je vertellen, we hebben goed nieuws voor jullie!

Winnaars derde uitdaging Hands Of Love

Rens Gerritsma was binnen een aantal uren na de publicatie van de uitdaging al achter het codewoord. Chapeau Rens!! Echt heel knap gedaan! Jij wint de eerste prijs! Daar hadden we niet van terug.

Rens mag gaan escapen bij een van de escaperooms die meegedaan hebben. Doordat hij zo snel was hebben we dit keer 4 eerste prijzen, 3 tweede prijzen en 3 derde prijzen te verloten. Ook dit keer hebben we via de generator in Google een willekeurig getal getrokken tussen 1 en 52 (het aantal inzendingen waarvan alle oplossingen goed waren). Deze uitdaging was toch een stuk lastiger dan de vorige uitdagingen lijkt. Het was bedoeld voor de echte enthousiastelingen die veel kamers ook van binnen en buiten kennen :).

1e prijs is gewonnen door Marc Verhagen mag gaan escapen bij een van de escaperooms die meegedaan hebben.
2e prijs is gewonnen door Daan Eskes krijgt een Brain Unbox thuisgestuurd die hij mag spelen.
3e prijs is gewonnen door Rochelle Smith krijgt een waardebon van 50 euro van een van de deelnemende escaperooms.

1e prijs is gewonnen door Hendrik Jan van den Heuvel mag gaan escapen bij een van de escaperooms die meegedaan hebben.
2e prijs is gewonnen door Jetske Woudstra krijgt een Brain Unbox thuisgestuurd die ze mag spelen.
3e prijs is gewonnen door Merel Verdonk krijgt een waardebon van 50 euro van een van de deelnemende escaperooms.

1e prijs is gewonnen door Ursula Wijnen mag gaan escapen bij een van de escaperooms die meegedaan hebben.
2e prijs is gewonnen door Jolanda van der Ende krijgt een Brain Unbox thuisgestuurd die ze mag spelen.
3e prijs is gewonnen door Yusuf Mohammed krijgt een waardebon van 50 euro van een van de deelnemende escaperooms.

De deelnemers zijn hier al over ingelicht. Voor iedereen die niet gewonnen heeft, jullie krijgen binnenkort een kortingscode om te gaan spelen bij de escaperooms die meegedaan hebben. Deze is vooralsnog nog niet in te wisselen, maar dat maakt het des te leuker om deze in te wisselen als jouw favoriete escaperooms weer open zijn.

Gefeliciteerd iedereen! En nogmaals dank voor jullie hulp. Er komt binnenkort nog een artikel met alle antwoorden van alle uitdagingen online. Dus stay tuned!

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest