Your Escape Leiden opent 1 April nieuwste beleving

maart 4, 2023 | Nieuws | Karin Goumans

Your Escape in Leiden kennen we van hun kamer ‘Rebecca’. Met een 9,5 als gemiddelde score voor deze kamer zijn we heel benieuwd naar hun nieuwste creatie: ‘The Non Believers’. Ze openen deze kamer op 1 april aanstaande. Geen grap ;-). The Non Believers is een 120 minuten durende beleving voor 18 jaar en ouder die zowel in het Nederlands en Engels speelbaar is.

Het Verhaal

The Non Believers

Een doodnormaal gezin, vader en moeder van vijf geweldige kinderen, wonend in het o zo prachtige Pittleburg. Een klein dorpje waar ons kent ons een geheel toepasselijke uitspraak is. In Pittleburg is er niet veel te beleven als je het aan een buitenstaander vraagt, maar de inwoners zullen zeggen dat niets minder waar is.

In het hart van Pittleburg staat de Pittleburg church of hope een rooms katholieke kerk die volgens de inwoners waakt over het hele dorp. Het hoofd van de familie is dan ook een zeer gewaardeerde inwoner als pastoor van deze kerk. De familie zelf is dan ook een familie waar iedere inwoner tegenop kijkt, tot dat er afgelopen zondag verwarring ontstond toen de kinderen van de geliefde pastoor niet bij de zondagsdienst aanwezig waren.

Vele spraken over een schande maar wilde hun vingers niet branden aan de uiting en hielden wijs hun mond tegen de pastoor. De pastoor zelf was na zijn dienst nergens meer te bekennen, niemand durfde te bedenken wat zich zal afspelen binnen de muren van het huis van de familie.

Pre-sale is gestart

Je kunt nu al kaartjes bemachtigen voor deze nieuwe beleving. Buiten een korting van €30,- ontvang je een unieke The Non Believers Sleutelhanger als bedankje. Bij het aanschaffen van een pre-sale ticket is het nog niet nodig om een datum in te plannen.

Er zijn slechts 100 pre-sale tickets beschikbaar dus wacht niet te lang.

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest