Get Out Of Here Escaperoom van de maand september 2016

september 1, 2016 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Een escaperoom in 30 dagen in het middelpunt. De Escape Room van de Maand September is bekend. Elke Escaperoom van de Maand is aan te raden om te spelen. Niet alleen omdat alleen wij dat vinden, maar ook de reviews op Escape Rooms Nederland zeggen dat. De Escaperoom van de Maand is voor Escape Rooms Nederland een manier om de kwaliteit van escaperooms in Nederland te laten zien. Vorige keer was het Escape Centrum Limburg in Sittard die in augustus in de spotlight stond. In de maand september reizen we weer naar het midden van Nederland. Vanaf 1 september 2016 zal Get Out Of Here onze Escaperoom van de maand zijn. Dit houdt in dat we een diepteinterview gaan doen met Rob Kouwenberg, eigenaar van Get Out Of Here om zo meer te weten te komen en hopelijk enkele tips kunnen delen over waarom hij een van de beste escaperooms van Nederland wil zijn.

Get Out Of Here in Utrecht

De eerste kamer van GOOH draagt de naam ‘De verzetsgroep’. Ga ondergronds! Het verhaal van deze room speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog. Je zit in een verzetsgroep en de vijand zou wel eens snel op de stoep kunnen staan over 60 minuten. Ga in teams van 2 tot 7 personen de uitdaging aan. Uniek is de keuze in moeilijkheidsgraad. Naast de gebruikelijke versie (gewoon een geweldige ervaring) is er een versie met moeilijkere opdrachten en een versie met eenvoudige opdrachten. We hebben deze kamer alweer een tijdje geleden gespeeld en sindsdien is hij alleen nog maar beter geworden. Rob staat open voor feedback en wil de meest geweldige belevingen realiseren op zijn locatie.

Inmiddels wordt er druk gebouwd aan een tweede kamer. Dit zal een dubbele kamer zijn. Dit betekend dat je met teams tegen elkaar kan gaan spelen. Het verhaal is nog erg geheim, maar zal rondom juwelenroof afspelen. De 2e kamer zal zeker niet de laatste zijn. Er is meer dan genoeg ruimte bij Get Out Of Here voor meer kamers. Ga Get Out Of Here dus vooral spelen en laat je ervaring op Escape Rooms Nederland achter.

Escape Room van de Maand september

Escaperoom van de maand is een moment waarbij we een escaperoom extra aandacht geven die het verdiend. De maand september is voor Get Out Of Here in Utrecht. Heb je een suggestie voor een escaperoom die we echt eens moeten bezoeken of die meer aandacht verdiend? Laat het ons weten.

Meer informatie over Get Out Of Here, ben je al bij GOOH geweest? Laat anderen dan weten wat je er van vindt. Deel je ervaring.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest