Enversed Virtual Reality Center Eindhoven

Torenallee 100-02, 5651 GW, Eindhoven

Provincie Noord-Brabant

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Enversed Virtual Reality Center Eindhoven

Torenallee 100-02, 5651 GW, Eindhoven

Beschikbare escape rooms bij Enversed Virtual Reality Center Eindhoven

Escape room Beyond Medusa’s Gate

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: mei 2019
Moeilijkheid: Gemiddeld

Dit avontuur vindt plaats in de wereld van Assassins Creed en geeft jullie 60 minuten de tijd om op zoek te gaan naar het legendarische schip van de Argonauten. Maak je klaar voor een bloedstollende uitdaging met puzzels die in het echt óf te gevaarlijk óf onmogelijk zouden zijn! Vind het schip, als het bestaat….

Escape room Escape the lost Pyramid

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: januari 2019
Minimale leeftijd: 8
Moeilijkheid: Gemiddeld

Als groep probeer je te achterhalen wat er is gebeurd tijdens een mislukte expeditie in 1928. Hierin zijn vier ontdekkingsreizigers niet alleen op zoek gegaan naar de verloren piramide van Nebka, maar vooral naar een mysterieus artefact wat daarin schuil zou houden. Door middel van een virtuele simulatie spelen jullie het scenario na en hopen jullie uit te vinden wat er met de expeditie is gebeurd. En veel belangrijker nog: probeer te ontdekken waar ze naar zochten!

Informatie over Enversed Virtual Reality Center Eindhoven

Bij Enversed is vanaf nu ‘Escape the lost Pyramid’ en’ Beyond Medusa’s Gate’ te spelen. Dit zijn nieuwe escaperooms die volledig speelbaar zijn in Virtual Reality.

Samen met vrienden, collega’s of familie kan je bij Enversed VR-Rooms huren. Hierin kunnen jullie, dankzij de zelfgemaakte VR-Experiences, het met meerdere spelers tegelijk tegen elkaar opnemen.

Tarieven:
30 euro per persoon

Enversed Virtual Reality Center Eindhoven Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Enversed Virtual Reality Center Eindhoven? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Hele leuke ervaring om te escapen in VR, je moet echt samen werken, je ziet elkaar en je zit echt in een andere wereld heel cool. Ff wennen met bv klimmen en het werkelijke gevoel je erbij krijgt echt grappig want je staat gewoon op de grond. Helaas werkte 1 controler soms niet goed, maar kreeg tijdig hulp van de gastheer. We mochten ondanks t uur voorbij was t spel uitspelen omdat er geen groep na was, super!! Gaan zeker de andere ook nog doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 april 2022 Bianca Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest