Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Alkmaar

Hamsterkoog 3 F/G/H/K, 1822 CD, Alkmaar

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Alkmaar

Space Hunters Escaperoom

Escape room Space Hunters

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 2 t/m 6 spelers
Aantal kamers (kopieën): 1
Totale capaciteit: 2 tot 6 spelers
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

Het is 170 jaar in de toekomst. Jullie team is verantwoordelijk voor het beschermen van de galaxy, maar de buitenaardse vijanden vallen ons aan en zijn sneller, sterker en slimmer dan ooit. Als echte Space Hunters is het aan jullie om het universum en jullie voortbestaan te redden. Verdedig het schip, bemachtig alle wapens, stop de aanval en zorg dat de Space Hunters een toekomst hebben. Zijn jullie klaar voor een ruimte avontuur?

Waarschuwing: Als je in het verleden ‘Zathura’ hebt gespeeld, adviseren ze een andere kamer.

Tip: Deze kamer is kidsproof!

Escape room Infinicorp Laboratory

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk

Het bedrijf ‘Infinicorp’ voert spiergerelateerde onderzoeken uit, zo beweren zij tenminste. Na een aantal ‘incidenten’ in het bedrijf duiken er geruchten over onethische experimenten op. Jullie zijn door een team van journalisten gevraagd om gedurende het weekend het laboratorium in te sneaken en vijf bewijsstukken te vinden:

  • Transactie documenten die bewijzen wie dit project financiert
  • Videobewijs waarin de directeur en een tweede persoon een operatie uitvoeren
  • Rapport van de samenstelling van de gebruikte stof
  • Injectiespuit met een sample van de gebruikte stof
  • Database-records met namen van de slachtoffers

Tip:
Het spel is vanaf twee spelers speelbaar, het advies is echter om met vier of meer spelers te spelen. Enige technische kennis is noodzakelijk om dit spel te spelen.

Waarschuwing:
In deze kamer wordt gebruik gemaakt van licht en geluidseffecten. Indien je gevoelig bent voor deze effecten, raden wij je aan een andere kamer te spelen.

Escape room The Exorcist

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: augustus 2016
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk
Ontsnappingspercentage: 45%

Wat is er toch mis met dit meisje? Ze lijkt soms wat raar, maar vaak… vaak lijkt zij bezeten door iets of iemand…
Er is iets absoluut niet pluis, dat is zeker. Reguliere artsen kunnen niets ontdekken, bloedtesten geven geen enkele aanwijzing en ook psychologen kunnen geen afwijking vinden. Dit vraagt om een bijzondere aanpak. Kan jij met jouw team van mede-exorcisten (duiveluitdrijvers) de ziel van dit meisje nog redden?

Escape room The Wizard School

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: juli 2016
Minimale leeftijd: 8
Moeilijkheid: Gemiddeld
Ontsnappingspercentage: 47%

Altijd al de nieuwe Harry Potter of Merlijn willen worden? Dat kan in de Wizard School. Met jouw team ben je op zoek naar de foto’s uit het jaarboek van de school, deze zijn echter niet makkelijk te vinden. Waan je met jouw team op Hogwarts en kunnen jullie uit deze sfeervolle kamer ontsnappen? Dankzij een unieke concept is deze kamer geschikt voor groepen met kinderen, families of ‘volwassen kinderen’. De moeilijkheidsgraad van de kamer is van te voren aan te passen aan de groep die de kamer bezoekt. Speel je voor het eerst een escaperoom, dan is dit een mooie kamer om mee te beginnen.

Escape room Theft at the Morgue

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Open sinds: februari 2016
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk
Ontsnappingspercentage: 35%

Tip: lees de officiële review van de Keuringsdienst van Kamers over Theft at the Morgue.

Bezoek het mortuarium van de heer Lodewijk Ever. De heer Ever is ooit begonnen als bloedraper in een ander mortuarium.
Bloedraper is ongeveer de meest ranzige baan ter wereld, maar hé, iemand moet het doen. Tijdens deze periode kwam Lodewijk er achter dat er goed geld te verdienen viel in de mortuarium-business, niet zo zeer als bloedraper, maar meer door de illegale handel in organen.
Om zijn business te laten groeien is hij een eigen mortuarium begonnen…
Zonder kennis van zaken kan dit maar een ding betekenen; een grote chaos….

Lukt het jouw team om de gestolen organen terug te vinden voor de heer Ever terug is???

Escape room Cabin 666

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Moeilijk

In de bergen van Oostenrijk staat een trekkershut waar de afgelopen maanden, maar liefst 3 mensen zelfmoord hebben gepleegd. Inmiddels heeft de trekkershut de bijnaam “Cabin 666” gekregen. Mensen uit de omgeving mijden de plek, maar soms verblijven eenzame bergbeklimmers of wandelaars nog wel eens in de hut. Zij komen steevast met vreemde verhalen. Ze hebben geluiden gehoord, voelden zich bekeken en maakten vreemde, onverklaarbare dingen mee.
Het enige dat mogelijk met dit alles te maken heeft, is een meisje (Melinda) dat op 17 jarige leeftijd van huis weg is gelopen in 1998. Van haar is nooit meer iets gehoord, opvallend is wel dat de verhalen over vreemde gebeurtenissen een maand na haar verdwijning zijn begonnen.

De autoriteiten willen graag weten wat er precies aan de hand is zodat het toerisme geen schade oploopt. Tot nu toe is er echter niemand geweest die de hut heeft durven onderzoeken. Aan jullie de taak om uit te zoeken wat er met deze hut aan de hand is en vooral ook of hij veilig is.

Escape Room Alkmaar video

Informatie over Escape Room Alkmaar

‘Het is spannend en hersenkrakend’, ‘Wat een leuke en gezellige ontvangst’, ‘Ik kijk uit naar de volgende kamer’. Dit waren enkele reviews van Escape Room Alkmaar op Tripadvisor.  Escape Room Alkmaar heeft op Tripadvisor een van de hoogste score en volgens oud-spelers heeft dat veel te maken met de professionaliteit. Dit is bijvoorbeeld te zien in de gastvrijheid van het personeel.

Veel liefhebbers van Escape Room Alkmaar hebben niet kunnen wachten op nieuwe kamers die geopend worden. De tweede escape room, The Cabin in the Woods – ‘666’, is meer gericht op bewegen dan op denken en verschilt daarom nogal van de eerste kamer.

De escape rooms zijn te vinden aan Hamsterkoog 3K in Alkmaar en er is een ruime, gratis parkeergelegenheid. Escape Room Alkmaar is de gehele week geopend: het eerste spel start om 10 uur en om 22 uur begint het laatste spel. De minimale leeftijd is 12 maar pas vanaf 16 jaar mag je zonder begeleiding spelen.

De kamers zijn het meest geschikt voor groepen vanaf 3 en t/m 8 personen. Voor grotere groepen is het mogelijk om meerdere kamers te spelen. Terwijl de eerste groep dan bezig is in een kamer, kan de tweede groep een andere kamer spelen. Daarna kan het bijvoorbeeld omgedraaid worden.

Prijzen per kamer:

2 personen: € 96,-
3 personen: € 102,-
4 personen: € 112,-
5 personen € 120,-
6 personen € 132,-
7 personen € 140,-
8 personen € 152,-

Let op: ‘Cabin 666’ en ‘Theft at the Morgue’ zijn niet met twee spelers te spelen.

Escape Room Alkmaar Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Alkmaar? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Er werken leuke mensen die je goed begeleiden! Wij zijn daar nu 3x geweest en gaan zeker nog een keer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 september 2021 Kimberly Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Geweldige escaperoom, The Wizard School! Bij kamer 1 zat de stemming er al lekkerrr in dankzij de smekkies in alle smaken. Ondanks de serieus lastige puzzels kwamen we er nog ruim op tijd uit met nog 6 minuten op de klok. Met een beetje begeleiding van onze gastheer dat wel! Goeie ontvangst ook door het personeel en een compliment voor onze gastheer want hij maakte de beleving compleet. Daarna nog een drankje gedaan en gezellig nagepraat dus al met al twee uur binnen geweest. Een beetje muziek in de ontvangst/vertrek ruimte zou wel een tip zijn!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 september 2021 Astrid Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
8

Vandaag met ons gezin voor de eerste keer in een escaperoom geweest. We hadden geen idee wat we ons erbij moesten voorstellen, maar de binnenkomst (met basketbal, flipperkast, voetbaltafel en sjoelbak) was al veelbelovend! De escaperoom (Wizard school) vonden wij echt mooi gemaakt, door de muziek en de aankleding voelt het al snel als echt. De puzzels varieerden in niveau, helaas lukte het ons niet om alles op te lossen binnen de tijd… De geluidseffecten en bijbehorende acties waren super, prettig om ook af en toe hints te krijgen, daardoor konden we verder. Klein minpuntje was een puzzel waarbij er een onderdeel nog op een andere plek lag en bij een ander onderdeel we niet verder konden vanwege een technisch dingetje. Voor ons geen halszaak, omdat we het desondanks niet hadden gered binnen de tijd. Na afloop was er ruim tijd om nog even een foto van ons als ‘team’ te maken, prettig dat het wat rustiger was. Wij vinden het voor herhaling vatbaar!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
27 december 2019 Esther Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
1

Jammer genoeg nog nooit eerder zo’n nare ervaring gehad bij een escape room als bij deze. Als echte Harry Potter fans, konden we als groep niet wachten om deze magische escape room te spelen. Enkele dagen voor onze afspraak kreeg een van onze groepsleden echter verdrietig medisch nieuws te horen waardoor het voor haar niet mogelijk was om deel te nemen aan de escaperoom. Wij wilde haar graag steunen daarom namen wij telefonisch contact op met de klantenservice en kregen wij te horen dat we onze afspraak konden verplaatsen onder deze omstandigheid. Toen wij 15 minuten later terugbelde vertelde een ongemanierde meneer ons dat dit een ridicuul idee was. Na onprettig contact over zowel de telefoon als de email waarbij werd verwezen naar ‘algemene voorwaarden’ over een opzegtermijn die niet op site stond en incasso bureaus hebben wij ons erbij neergelegd en betaald voor een uiterst onmagische ervaring. Wellicht is het een mooie kamer (niet gezien), maar een minder mooie klantenservice.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
21 december 2018 Flo Jasmijn Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
6

The Assessment – De escape room is meer een puzzelkamer dan een originele escape room. De puzzels zijn op zich leuk, soms wat ver gezocht en onduidelijk wat je nodig hebt. De eerste paar puzzels gingen we redelijk snel doorheen tot we vastliepen op één moeilijkere puzzel. Aangezien dit een computer gestuurde kamer is, waarbij de hints door de computer worden gegeven als je bepaalde puzzels niet binnen een bepaalde tijd hebt afgerond, moesten we heel lang wachten op hints voor deze puzzel. Aangezien wij nog maar beperkt andere puzzels kregen en er niet veel ruimte is bij een puzzel, was er niet voldoende te doen voor 6 personen en zaten 2 personen op de grond te wachten. Toen we eindelijk verder konden, kregen we vrij snel weer hints over een puzzel die we wel gewoon begrepen en net pas aan waren begonnen. Een andere puzzel die al langer openstond, kregen we dan weer geen hints voor. De computergestuurde kamers zijn wat ons betreft dan ook geen goede ontwikkeling hier.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
9 december 2018 Daisy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
7

The morgue was een spannende kamer. Helaas was het maar 1 kamer. Het verhaal is leuk en de uitstraling van de kamer is daar goed op aangepast. De puzzels waren bijna allemaal niet makkelijk op te lossen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
3 november 2018 Carlijn Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

Een mooie kamer in Harry Potter sfeer, waarin je je mede door de muziek direct op Hogwarts voelt. De puzzels zijn leuk, veelzijdig en niet al te moeilijk (voor ons als beginnende escapers goed te doen, zeker nadat we even op weg waren geholpen). Je zit snel in het verhaal en ook het doel is duidelijk.
Het personeel is erg vriendelijk! Er is meer dan genoeg ruimte om voor en na de escape room nog even te zitten onder het genot van een drankje. Ook de ‘beloning’ na het ontsnappen is leuk bedacht!
Deze kamer is zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 juli 2018 Ingrid Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Met 6 vriendinnen hebben we The Wizard School bezocht. Voor 3 meiden was het de eerste keer dat zij een escaperoom speelden. Wat hebben we het allemaal leuk gehad! De puzzels waren leuk en het personeel was supervriendelijk en enthousiast.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 mei 2018 Marjan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
7

Zathura en the Wizard School:

Zathura is een leuke kamer zonder slotjes. Echt een kamer om te ”doen” en dat vond ik erg leuk. Leuk verhaal zit erin en originele en unieke puzzels. Hier en daar ietwat onduidelijk wat de bedoeling was en soms ook als je iets goed deed: wat gebeurd er nu? Geen klok en ik miste heel erg de muziek… Bracht geen sfeer in de kamer dus ik kwam er niet goed in. Wel weer mooie geluidseffecten. Op 1 minuutje na niet gered door een puzzel die naar mijn idee niet logisch was.

Wizard school is een kamer met een leuk thema en zelfs voor de niet Harry Potters fans leuk. Hier wel slotjes maar niet teveel gelukkig. Helaas wederom geen klok, vind ik persoonlijk altijd wel prettig. We hoorden de mensen in de andere kamer spelen en na herhaaldelijk vragen of de muziek harder mag geen antwoord. Leuk voor beginnende groep, voor ervaren spelers te makkelijk. Met nog 12 min op de klok ontsnapt.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
15 januari 2018 Tamara Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Other
9

Wij deden Cabine 666. Leuk om te doen en erg spannend! Wij waren met 4 waarvan 3 nieuwelingen, toch net binnen de tijd kunnen oplossen dus het is te doen, ook al heb je geen ervaring.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 december 2017 Marit Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Wat een leuke escaperoom om samen met je kind(eren) te doen! en al helemaal een aanrader voor Harry Potter fans!. Puzzels kunnen in moeilijkheidsgraad aangepast worden naar gelang het type speler. Super leuk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 juli 2017 Mirjam Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Goede locatie, professioneel van opzet met meerdere kamers voor verschillende groepsgrootte. Sfeer in de kamer(s) geeft het juiste spelgevoel.

Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 juni 2017 Jan Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
10

Met een groep van 4 begonnen in the wizard school en direct er achteraan theft at the morque., wat een leuke ervaring! De week die volgde cabin 666 en the exorcist gedaan. Elke kamer is goed in elkaar gezet en je voelt de sfeer die steeds anders is. Het personeel neemt de tijd voor elke groep, zelfs het napraten met de groep en het personeel (wat niet onbelangrijk is) zodat je avondje uit compleet is. Voor ons het perfecte avondje uit. 1 tegenvaller…..als we alle kamers gehad hebben weet ik niet of andere escaperooms hier aan kunnen tippen. Escaperoom alkmaar krijgt van ons dan ook een dikke vette 10!!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 mei 2017 Diana Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Een fantastische beleving! Dit was mijn eerste Escaperoom, maar zeker niet mijn laatste! De kamer was prima en de gastvrijheid zelfs nog meer. Je merkt aan alles dat de eigenaar en zijn personeel hier met bevlogenheid en klantgerichtheid werken.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 april 2017 Ronald Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
2

Leuk thema, met de goede effecten. Een grote teleurstelling was dat ons achteraf werd verteld dat we de puzzel niet op hadden lossen door een technisch mankement bij één van de laatste puzzels. Door het personeel ook niet adequaat opgepakt en afgedaan als “t was jullie toch niet gelukt”‘.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Slecht
12 februari 2017 Erik Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
5

Ik had hier veel meer van verwacht, zeker gezien de hoge cijfers die al gegeven waren.
Het verhaal van de intro was geen topniveau, eenmaal in de kamer kwam je niet in het verhaal.
Het was een kamer met wat simpele puzzels en slecht afwerkingsniveau. Het verhaal komt niet terug in de kamer. De kamer was niet leuk ingericht , gaf helemaal geen sfeer. De kwaliteit van de kamer en attributen waren slecht. Twee artikelen faalden waardoor we de code via de porto kregen. Als excuus kregen we dat een vorige groep het wachtwoord wel zou hebben veranderd. Dat kostte ons al 10minuten, erg kwalijke zaak!
We kregen ook constant hints, terwijl we lekker op weg waren om het zelf op te lossen. Zeer storend. Hier hebben we achteraf ook wat van gezegd. Daar werd op geantwoord dat we niet meer dan normale aantal hints hebben gekregen. Sorrie, maar je wilt toch pas een hint als je het echt niet meer snapt.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Neutraal
28 januari 2017 Den Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Geweldige avond gehad, met z’n vieren ‘The Great Haiitini’ escaperoom gedaan, arrangement met etentje bij Wonders. Briljante ervaring, op 52 seconden gehaald, ze hebben in totaal 6 escaperooms, Nog 5 te gaan dus! Zeker tot ziens!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 december 2016 Michel Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Heb een geweldig uur gehad, zeker de moeite waard. Vond alleen de opgaven wel moeilijk. Het duurde even voor we op gang waren, maar daarna bleef er nog te weinig tijd over. Verder plezier dat er hints gegeven werden, dat er toezicht was, prima service en een goede begeleiding. Ik zou het zeker weer gaan doen!!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
14 september 2016 Heine Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

We begonnen met de kamer “Cabin 666”, deze heeft zeer bijzondere puzzels waar je goed over na moet denken.
Onze groep bestond uit 6 man, veel gelachen!
Nadat we hier helaas niet uit ontsnapt waren (balen) bleek dat de kamer “theft at the Morgue” een plekje beschikbaar had. Deze hebben we direct erachteraan geboekt en gespeeld.
WOW wat een kamer GEWELDIG.

Niet alleen de kamers zijn geweldig maar ook de ontvangst, de gastheren en dames zijn erg vriendelijk en nemen écht de tijd voor je, of je het nou eng vind of niet. Ervaren speler of niet. Escaperoom alkmaar begrijpt heel erg goed dat het niet alleen om het spel gaat, maar ook om de Hosting.

Bedankt

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 juli 2016 Niels Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

We hebben een geweldig leuke avond gehad. Ter plekke hebben we bedacht om twee kamers te spelen in plaats van één. Gelukkig was dit mogelijk. We hebben de Cabin en de Theft at the Morgue gespeeld.

De puzzels waren super goed. Je ziet dat erover elke puzzel heel goed is nagedacht. Gelijk bij binnenkomst zit je helemaal in de sfeer van de kamer.

Ik wil alle mensen van Escape Room Alkmaar bedanken voor de leuke avond en de gezelligheid.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 juli 2016 Marco Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

The great Haitini gespeeld met een groep vrienden, flinke uitdaging maar toch de deur open weten te krijgen 🙂
Prima locatie, goed bereikbaar ook. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Binnenkort de volgende room eens proberen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 juni 2016 Kees Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Wij hebben de room van Lodewijk Evers gedaan in het mortuarium.
Zeer gave kamer, veel spanning en sensatie! Zeker een goeie aanrader en uitdaging!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 juni 2016 Memers Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Wij werden erg leuk ontvangen en hadden al ervaring, dus wisten wat we konden verwachten… dachten we, want WOW… deze kamer (Cabin in the woods) was geweldig.
De puzzels waren soms wat lastig, maar goed te doen (af en toe een kleine hint…). Super opgezet en een geweldige tijd gehad. Na afloop ook nog lekker kunnen nagenieten en praten en een paar goocheltrucs gezien (ook leuk).

Ze hebben nog twee kamers die we zeker gaan doen. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 mei 2016 Ron Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

We hebben ‘The Cabin..’ gedaan. Geweldige kamer met een afwisseling van slimme denkspellen, oudere spelelementen & inventieve dingen. We hebben hem helaas niet gehaald, maar dat maakt de kamer er niet minder leuk door! Een AANRADER, ik zou zeggen boeken en… gaan!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 mei 2016 Brenda Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Geweldige ervaring!! Raad het iedereen aan! Door de goed doordachte thema’s en inrichting ga je helemaal op in het verhaal. En als je dan nog binnen de tijd de deur open krijgt… Geweldige kick!!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 mei 2016 Simone Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Supermooie kamer, spannende puzzels en vriendelijk personeel. We komen ze terug voor de andere kamers!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 mei 2016 Sabine Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Ik heb deze keer Theft at the Morgue gedaan met 3 vriendinnen. De andere twee kamers bij escaperoom Alkmaar had ik al met veel plezier gedaan.
De eigenaars hebben zichzelf weer overtroffen met deze kamer, the Morgue heeft een prachtig decor en leuke puzzels die goed aansluiten bij elkaar, maar ook bij het thema. Ook het personeel zorgt net als de vorige keren weer voor een warm welkom. Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 mei 2016 Dominique Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Ik heb voor deze Escape room al twee escaperooms gedaan en vond deze het beste van de drie. Erg leuk thema en genoeg te doen in de kamer, wij waren zelf met 7 personen. Erg gelachen en wat was het spannend! Goede service toen we binnen kwamen en goede uitleg voor diegene die nog geen escaperoom hadden gedaan. Zeker aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 april 2016 Lois Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Samen met mijn vriendinnen hebben wij alle 3 de kamers in Alkmaar gedaan. Allemaal even mooi aangekleed. Niet alleen qua aankleding lijken deze kamers totaal niet op elkaar maar ook de puzzels en raadsels zijn totaal anders. Elke kamer is weer een beleving op zich! Zeker de moeite waard om ze allemaal een keer gedaan te hebben! Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot dat er weer een kamer in Alkmaar open gaat!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 april 2016 Maaike van den Berg Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Super gave kamer. Zodra je binnenstapt zit je helemaal in het verhaal. De spanning blijft gedurende het hele spel. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 maart 2016 Sanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Alle 3 de kamers gedaan. Stuk voor stuk geweldige kamers en totaal verschillend. Ontvangst super, grote ruimte niks ontbreekt er. Ik kankan iedereen deze kamer aanraden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 februari 2016 Suzanne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Vandaag de 3e en nieuwste kamer in Alkmaar gespeeld, wij waren nu als zgn. ‘Testteam’.
En wat was deze kamer fantastisch zeg! Zodra de deur openging om ons binnen te laten, tot het moment dat we er weer uit kwamen waren wij onder de indruk van de te gekke inrichting en puzzels die deze kamer bevatte.

Wij hebben nu alle 3 de kamers gedaan in Alkmaar en ze zijn allemaal heel anders, waardoor het steeds verrassend qis.
Verder heel vriendelijke begeleiding, ze nemen de tijd voor je en zijn erg enthousiast.

Gewoon gaan dus!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 februari 2016 Sandra Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

The Great Haïtini gedaan: Leuke gevarieerde puzzels, er zaten echt verrassende dingen tussen! Goede introfilm – de tijd om die te bekijken ging gelukkig niet van onze 60 minuten af 😉 Lekker ruime kamer, je kunt met z’n allen tegelijkertijd dingen onderzoeken ook al heb je soms het antwoord van een andere puzzel nodig om verder te komen. Toen we vastliepen konden we een hint ‘kopen’, dat kost dan minuten maar dan word je goed op weg geholpen. Prettige ontvangst door vriendelijke hosts, en prima wachtruimte die van alle gemakken voorzien is. Nadeel is de locatie op het bedrijventerrein die wat afgelegen is maar voordeel daarvan is weer wel dat er gratis parkeerruimte voor de deur is.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 februari 2016 Jan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
6

The Great Haitini – Onze mening over deze escape room is ietwat gekleurd omdat de eigenaar bij zijn welkomspraatje alle andere escaperooms – op die in Delft en Leiden na – enorm stond af te kraken. Iets naars over een ander zeggen, maakt jezelf niet beter. Zelf waren wij niet zo enthousiast over deze escaperoom en wel om de volgende drie redenen: 1. De inhoud en inrichting en spellen waren zo neutraal, dat hij bij wijze van spreken morgen een ander thema kan verzinnen en dan kun je dezelfde inhoud, inrichting en spellen gebruiken. 2, Er waren geen opdrachten waarvoor je een team nodig had, je had alles even zo goed alleen gekund (dit kunnen sommigen natuurlijk als een voordeel zien). 3. Een groot deel van de spellen hadden we ook thuis op de bank kunnen doen, een rebus, een code kraken, etc. De andere escaperoom van escaperoom Alkmaar hadden we al eerder gedaan.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 januari 2016 Rosette Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Fantastische avond gehad als afsluiter van mijn oude job. Een echte aanrader voor wie van puzzelen houdt. Niet alleen word je meegenomen in het verhaal ook de eventuele tips komen op het juiste moment waarbij goed werd aangevoeld wat wij als groep nodig hadden. Daarnaast erg klantvriendelijk waarbij er goed werd geluisterd naar onze wensen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 december 2015 Mark Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
5

Het ontvangst was allerhartigst en met frisse moed gingen we met The Great Haitini een nieuw escape avontuur aan. Helaas word je eerst hersendood gemaakt met een 5 minuten durend introductiefilmpje dat net zo goed een reclame voor een makelaarsbedrijf had kunnen zijn. Eenmaal in de kamer zelf werden we af en toe verrast met een leuke puzzel, maar helaas net iets te weinig. Daarnaast waren er ook puzzels die je optioneel kon doen, om een extra hint te verdienen, een concept dat ik niet zo goed begrijp, aangezien ik het liefst geen enkele hint wil hebben. Eenmaal klaar kwam de eigenaar nog binnen en, nadat hij eerst had afgegeven op een aantal escape rooms, waarvan hij overigens de schoenveters nog niet mag vaststrikken, werden we nog getrakteerd op een oneindig durende kaartentruc show, aangevuld met seksistische opmerkingen. Geen topbeleving dus.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Niet zo goed
21 november 2015 Thomas Zielhorst Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest