Escape Rooms Nederland logo
The Escape Hunt Groningen

Het Hout, 9723 Groningen, Nederland

Beschikbare escape rooms bij The Escape Hunt Groningen

Escape room Dodelijk Virus in Hortus Botanicus

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Virus

Roep het dodelijke virus een halt toe en ontsnap levend!

Een dodelijk virus verspreidt zich snel door de botanische tuin. De hulp van een groep deskundigen is nodig om te voorkomen dat het virus zich verspreidt en de tuin volledig vernietigt.

Kunnen jullie de uitdaging aan?

Escape room Diefstal KNVB uit FC Groningen Museum

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Museum

Alleen de beste detectives zullen de beker op tijd vinden.

Het is de grote opening van het FC Groningen Museum in het Euroborg Stadion. Alle bekers en memorabilia van de club, die van onschatbare waarde zijn, worden tentoongesteld. Maar 60 minuten voor de opening wordt duidelijk dat het belangrijkste stuk, de KNVB-beker, is gestolen.

Kunnen jullie hem vinden voordat de gasten arriveren?

 

Escape room Rock’s Piratenschat

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: april 2019
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Gemiddeld

Het waargebeurde verhaal van “Rock the Brazilian”. Geboren 1635 in Groningen.

Dit waargebeurde verhaal gaat over Rock de piraat. Hij emigreerde met zijn ouders vanuit Groningen naar Brazilie. Daar had hij een carriere als meest gruwelijke priraat ooit. Dit thema speelt zich af op een door Rock gekaapt schip van een collega piraat.

Deze piraat heeft o.a. een grote Robijn aan boord. Jullie zijn de priraten van Rock en moeten de Robijn vinden en overhandigen aan Rock. Lukt dit niet binnen een uur, dan wacht de verdrinkingsdood of de gruwelijke straf van Rock.

 

The Escape Hunt Groningen video

Informatie over The Escape Hunt Groningen

The Escape Hunt is dé reallife game sensatie van dit moment! The Escape is gebaseerd op de klassieke ‘escape the rooms’ spellen uit Japan die op veel plekken ter wereld populair zijn. Spelers worden opgesloten in een simpele kamer met objecten waarbij ze het gevoel hebben in een computerspel terecht te zijn gekomen. Al zoekend naar aanwijzingen, raadsels en mysteries moet je binnen 60 minuten proberen te ontsnappen. Wat je nodig hebt is een scherpe geest, out of the box denken en teamwork. Lukt het je niet, dan zit je voor altijd opgesloten…Samen met je collega’s of vrienden moet je een mysterie zien op te lossen. Het spel is spannend, surrealistisch, intens en onvoorspelbaar tegelijk.

Vanaf 2 personen heb je al een privékamer tot je beschikking waarbij een Game Master het spel begeleidt. Je kunt ook in groepen van 2-5 personen hetzelfde spel tegen elkaar spelen in 2 kamers. Z

e bieden ook bedrijfsevenementen aan. Prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de groep. Kortom; een hoop fun en breinwerk en een ervaring die je nooit meer zult vergeten!

The Escape Hunt Groningen Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over The Escape Hunt Groningen? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Escape Hunt Groningen is een professionele Escape Room met een gezellige en professionele sfeer. Zowel privé als zakelijk kun je er prima terecht. Ontvangst is leuk in de zeer sfeervol aangeklede lobby en de kamers zijn afwisselend en uitdagend. Daarna nog even napraten met z’n allen kan er ook prima. Er is goede begeleiding en er is veel aandacht besteed aan de sfeer in de kamers en de puzzels zelf. Zeker een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 juli 2019 Henk  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

We hebben als gezin het engelse familie drama gedaan. De aankleding in de ontvangst hal en de kamer zelf is erg sfeervol. De uitleg van de host is duidelijk en ook het vragen om een hint ging snel. Er waren twee puzzels waar we niet makkelijk uitkwamen, we hebben het dus niet gered in een uur helaas maar mochten nog even doorspelen om af te maken. Het enige nadeel vond ik het feit dat 1 personeelslid alle kamers en gasten bediende. We moesten daardoor wachten, zowel voor de start als toen we klaar waren, omdat hij nog met anderen bezig was in een gameroom. Prettiger was om ons aan tafel met wat drinken te zetten (hopelijk binnen t arrangement) en dan de volgende groep helpen. Maar t vraagt zeker om een vervolg!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Niet zo goed
27 december 2018 Ria Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
3

Kleine kamer met (heel) weinig puzzels. Na een half uur stonden we alweer buiten. Voor ervaren spelers is deze kamer een teleurstelling. De kamer ziet er wel mooi uit, maar voor de prijs die ervoor gevraagd wordt hadden wij meer kwaliteit (en kwantiteit) van de puzzels verwacht.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Slecht Service: Goed
22 juli 2018 Miriam Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
7

Een vriendelijke ontvangst door de host. Wij waren met z’n tweeën maar vonden de kamer was te krap voor meer dan 3 personen. De puzzels zijn uniek en samenwerking en goede communicatie heb je echt nodig! De hints werden door iemand anders als de host gegeven, en we kregen niet het idee dat deze persoon goed op de hoogte was waar wij in de kamer waren/wat we al opgelost hadden. Het verhaal is goed en de aankleding is mooi!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 januari 2018 Lisette Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
5

Heb alle escape rooms gedaan die Escape Hunt aanbiedt. Van de huidige 3 is er een behoorlijk verschil qua kwaliteit. Family Drama is een prima kamer om tussendoor te doen, maar is verder geen hoogstaande kamer. Hortus is op dit moment de beste kamer die hier aangeboden wordt. Er zitten een paar vage puzzels bij, maar is erg vermakelijk. FC Groningen kamer is 1 van de slechtste kamers die ik tot nu toe gespeeld heb. Puzzels die niet kloppen of puzzels die door vorige bezoekers nooit zijn gesnapt, maar om onbegrijpelijke redenen niet zijn gewijzigd. Aankomsthal is prima, personeel ook. Hintsysteem vind ik wat beperkt. Er is een gamemaster die 6 kamers tegelijkertijd begeleidt, waardoor hij/zij soms niet goed genoeg kan inschatten waar teams een handje geholpen kunnen of juist niet.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Slecht Service: Uitstekend
6 juli 2017 Rob Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
5

Slechte kamer. De puzzels zijn ondoordacht, waardoor er weinig aan de verbeelding over te laten valt. Het ontvangen van hints was erg lastig. De medewerker had geen idee waarmee we meebezig waren.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Neutraal Service: Niet zo goed
24 augustus 2016 Karel Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
3

Deze escaperoom hebben we een aantal weken geleden gespeeld. De ontvangstkamer ziet er prachtig uit. De kamer zelf was klein, maar voor 2 personen prima om in te spelen. Het tipssysteem is behoorlijk storend voor het spel. Door een raam zie je de begeleider staan, die vervolgens totaal niet op de hoogte is van wat je al gedaan hebt en wat nog niet. Is ook niet mogelijk omdat de begeleider vaak meerdere groepen gelijktijdig ontvangt, begeleid etc. etc. Geen verhaal of filmpje van te voren. Nee geen aanrader.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Niet zo goed Service: Slecht
15 juli 2016 Team Groothuis Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
6

Ik heb met een groepje het laboratorium gedaan. De toepassing en beleving van het verhaal vond ik aan de magere kant. Bij het oplossen bleek er ook nog eens iets verkeerd te liggen in een kamer, waardoor we onmogelijk de juiste code konden krijgen. Dan is de lol er wel af natuurlijk. Ik had eerder 1 in Den Haag gedaan die veel creatiever was. Verder wel sympathieke ontvangst, en we hadden het nog net op tijd opgelost.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
23 december 2015 Peter Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

De escaproom is erg mooi aangekleed en de raadsels zijn goed doordacht. We werden erg gastvrij ontvangen. We hebben de kamer met het laboratorium thema gedaan. Deze was goed te doen met drie personen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 november 2015 Geja Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Leuke kamers en prachtige aankleding. Met een groep van 9 man in 2 kamers gespeeld. Erg leuke ervaring en voor herhaling vatbaar!

13 oktober 2015 Hovena Via Tripadvisor meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Afgelopen dinsdag geweest met Ronde Tafel, geweldige ervaring! Je gaat helemaal op in het spel terwijl de klok tikt… spannend!

4 oktober 2015 Xander Hoekstra  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Vanavond hier geweest met zeven pubers, jongens en meisjes (12 – 13 jaar, 2e klas middelbare school). Ze vonden het geweldig. Zeker aan te raden voor een verjaardagsfeest!

3 oktober 2015 Nienke Smidt  5-6 personen | Escape Room First timer
10

Ziet er gewoon top uit!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 oktober 2015 Joost Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
9

Kom zeker nog eens een andere kamer proberen. Leuk met een groep als uitje. Alles klopt, sfeervolle thema’s!

30 september 2015 Emiel Via Tripadvisor 5-6 personen | Escape Room First timer
6

Je wordt wat prompt verloren in een kamer gezet waarbij je de hints een aanwijzingen “op goed geluk” moet zoeken. Dit betekent eigenlijk dat je begint met de hele kamer overhoop te halen, op zoek naar iets. We hebben dit met onze vriendengroep gedaan verdeelt over 2 identieke kamers dus de prestatie maakt je toch fanatiek. Na een tijdje zit je eenmaal in het spel en is het leuk te doen. Tip: 5 personen per kamer, in ieder geval kamer “Moord in lab” is misschien 1 teveel. Daarnaast zou een grijpende verhaallijn, intro en interactie (bijv. scherm met gefeliciteerd en weer korte intro) in de kamer bijdragen tot een beleving van een uur wat de uitdaging groter zou maken.

22 september 2015 Raymond Via Tripadvisor 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Erg leuk spel. Samen met collega’s je uit een afgesloten kamer puzzelen. Ik kende het spel al als app, maar live is veel leuker.

1 september 2015 Rein Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room First timer
8

We vonden alleen wel dat er wat dieper op alles ingegaan mocht worden, wat meer loze oplossingen en raadsels. Het verhaal had niet een duidelijk einde als t opgelost was…t gaat tenslotte niet alleen om het “er-weer-uit-komen” maar ook om een mooie. volledige verhaallijn, vinden wij.

30 juli 2015 Anmara Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room First timer
8

Het is moeilijker dan het lijkt. Vriendelijk onthaal. Kopje koffie na afloop en gesprekje gehad met de organisator. Achteraf nog een leuke Sherlock holes foto.

14 juli 2015 Nancieken Via Tripadvisor 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Het was een erg gezellige avond, zeker voor herhaling vatbaar. Een super leuk idee en iets origineels. Het is zeker aan te raden, het is het geld meer dan waard. Dus ik zou zeggen: GAAN! 🙂

16 juni 2015 Lianne Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Een super ervaring! Zeker voor herhaling vatbaar. Het is erg uitdagend en spannend van begin tot eind. Aardige gastheer en het spel wordt duidelijk uitgelegd. Het is het geld zeker waard. Een keer wat anders dan bowlen of de bios.

16 juni 2015 Lianne Halma  5-6 personen | Escape Room First timer
10

Opgesloten worden in een kamer en door middel van puzzels er weer uit zien te komen. Voor mensen die het niet meer trekken om in de kamer opgesloten te zitten is er een soort “alarmknop” waarmee je snel naar buiten kunt. Enig minpuntje: het had nog wel langer mogen duren 😉 Erg leuk om te doen. Je word lekker fanatiek en soms denk je en nu? Al met al erg leuk en ik ga hier zeker weer terug komen. Ik heb gehoord dat de plannen zijn om de thema’s om de zes maand te veranderen. Dat geeft iedereen weer kans om weer terug te komen!

3 mei 2015 Kriden Via Tripadvisor 5-6 personen | Escape Room First timer
6

Met vier vrienden hebben we op een zaterdagmiddag de Escape Hunt Experience gedaan. We vonden het alle vier nogal tegenvallen. Waar we een echte beleving hadden verwacht, was het voor ons niet veel meer dan het oplossen van vijf niet aan elkaar gelieerde raadsels. De raadsels waren bovendien vrij simpel van opzet en de oplossingen soms ronduit flauw. We hebben ons vermaakt, maar voor een Escape Room viel ons dit tegen.

11 april 2015 Arno Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Super leuk om te doen!!! Puzzelen 2.0 ik raad het iedereen aan om een keer te proberen!!

20 maart 2015 Simone de Quastenit  3-4 personen | Escape Room First timer
6

We really enjoyed this day-breaking venue. It’s sure fun, and in the game you (and your max 3 company) are thrilled to get to the solution. More info would spoil the game. Anyway, for the price some more audio-visual surprices would be welcome.

17 maart 2015 Maklijn Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Super leuk spel. Je moet het vooral leuk vinden om raadsels op te lossen. Leuk om als bedrijfsuitje te doen, en zo te werken aan de samenwerking. Ik werd er helemaal enthousiast van!

14 maart 2015 Ninke Via Tripadvisor 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Escape hunt. Een simpel idee maar perfect uitgewerkt in een indrukwekkende setting. Een raadsel oplossen middels een aantal tips en dat met een groepje mensen. Dit alles met de inzet om uit de afgesloten ruimte te komen. Hou spannend kan het zijn. Erg spannend dus. Door de fantastische aankleding, het spannende op te lossen verhaal en de zeker niet eenvoudige raadsels in de kamer ga je al direct in het spel op. Het vinden van het raadsel is al een kunst op zich. Met een tikkende klok op de achtergrond wordt je er aan herinnerd dat een uur maar knap kort is. Gelukkig is er de mogelijkheid tot het vragen van een tip(s) aan het plezierige personeel van escape hunt. Dit gaat wel ten kosten vd beschikbare tijd maar was in ons geval zeer zinvol, en nodig. Escape hunt prima keuze voor een familie, zaken of vrienden happening en mooi dicht bij het altijd lokkende centrum van Groningen.

12 maart 2015 Gjhuahin Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Via een vriendin kwam ik in aanraking met The Escape Hunt Expierence Groningen. Samen met familieleden (5 personen) werd ik opgesloten in 1 van de 6 kamers die Escape Hunt Groningen biedt. Het doel van het spel is om mysteries op te lossen waar je in totaal een uur de tijd voor krijgt. Door een duidelijk verhaal, mooi decor en spannend achtergrond muziekje waan je je direct een detective en word je helemaal meegezogen in het verhaal. De puzzels en mysteries vallen qua moeilijkheid behoorlijk tegen, vooral aangezien we vooraf onszelf hadden voorgehouden dat we er in een klein half uurtje wel even het spel zouden oplossen!! Uiteindelijk kwamen we niet in de buurt met een kleine 70 minuten, maar wat hebben we genoten. Iedereen heeft zijn eigen sterke en zwakke punten, waardoor je elkaar prima kunt aanvullen en als je niet uit een bepaalde puzzel komt, kun je altijd nog een hint vragen. Iets wat ik eerder had moeten doen!;) Ik kan dit spel iedereen aanraden die van gezelligheid, puzzels en spanning houdt.

4 maart 2015 Roman Via Tripadvisor 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Nuchter en rustig als ik ben (..)werden we in no-time helemaal het spel ingezogen en wil je de beste en snelste zijn natuurlijk, we gaan zeker nog een keer!

4 maart 2015 Jaap de Vries Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Met z’n vieren zouden we het record wel even verbreken. Dit viel even vet tegen. Enorm gaaf om te zien hoe je dan met elkaar gaat samenwerken en hoe je los moet zien te komen van je denk patroon. Niet eenvoudig maar wel een heerlijke uitdaging. Een ervaring waar veel over nagesproken is.

2 maart 2015 Wolterweide Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Echt een prima activiteit om te doen. Vriendelijk personeel en het is echte pittig. We komen nog een keer terug voor een andere kamer!

22 februari 2015 Freek Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Een geweldige activiteit en zeker voor herhaling vatbaar! Lees mijn volledige review over deze leuke ervaring op mijn blog (klik op het F icoontje)

19 februari 2015 Jessica Dillema Via Tripadvisor 1-2 personen | Escape Room First timer
8

The Escape Hunt Experience .. gezellig, sfeervol, spannend en uitdagend! Een aanrader en absoluut een aanwinst voor Groningen!

15 januari 2015 Annette Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Genoten van een super-spannend uur puzzels en raadsels oplossen. Perfect met een kleine (gezin) of grote (bedrijfsuitje) groep. Opgesloten worden in een kamer met aan de muur de klok die terug tikt naar 00:00. En ondertussen met z’n allen je helemaal suf piekeren over allerlei uitdagingen. Het is een kick om tussentijds beloond te worden met telkens weer 1 stap richting de ontsnapping uit de kamer. En wat klein begint wordt al snel veel groter… De aankleding is top, de sfeer prima en je kunt eenvoudig parkeren voor de deur, al zit je maar op steenworp afstand van het centrum van Groningen. Echt een aanrader! Gelukkig zijn er meerdere kamers (en thema’s) om uit te ontsnappen. We gaan zeker nog een keer terug!

15 januari 2015 Wannes Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Onlangs hebben wij met 12 zakenrelaties een bezoek gebracht aan de Escape Hunt in Groningen. Dit is iedereen zéér goed bevallen! Nog voordat je binnenstapt wordt je aandacht getrokken door prachtige visuals. Alsof je een oud Engels pand betreedt. Bij binnenkomst valt het originele en authentieke interieur direct op. Je waant je in de werkkamer van Sherlock Holmes. Na de speluitleg ga je met een aantal personen één van de 6 gamerooms in en gaat de deur voor 60 min. op slot. Aan de hand van vele voorwerpen en (misleidende) aanwijzingen dienen er raadsels opgelost te worden. Mysterieuze muziek en een klok die aftelt maken het extra spannend. Uiteindelijk bleek het veel moeilijker dan gedacht. Eenmaal uit de gameroom gekomen (nadat we de code voor het deurslot hebben kunnen achterhalen) wil je maar één ding: nog een keer!

5 januari 2015 Marcel Via Tripadvisor meer dan 8 personen | Escape Room First timer
6

The Escape Hunt Experience is uitdagend en spannend. Het feit dat er in teamverband een race tegen de klok is zorgt voor een echt team gevoel. Toch had ik het graag wat minder recht toe, recht aan verwacht en gezien. Het is echt; raadseltje oplossen en daarmee het nieuwe slot openen; hiermee komt een nieuw raadsel/som, en daarmee krijg je de code voor de kast die open kan, etc. Er is echt goed geïnvesteerd want het interieur is prachtig weergegeven. Het personeel was aardig en behulpzaam. De prijs is echter te hoog naar mijn mening, de goedkoopste optie (met z’n vijven spelen) is 20 euro per persoon, waarmee je een uur speelt. Al met al zeker een leuke ervaring, maar na alle verhalen had ik er meer van verwacht.

29 december 2014 Lex Beets Via Tripadvisor 5-6 personen | Escape Room First timer
10

In een gezellige en sfeervolle ambiance bij Escape Hunt te Groningen hebben we met onze familie een gezellige middag gehad. Spannende opgaven in een heel bijzondere omgeving maakten dit gebeuren tot een geweldige ervaring! Echt een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.

26 december 2014 Jan B. Via Tripadvisor 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Erg leuk om te doen. In een fantastisch ingerichte omgeving ga je terug naar de tijd van Sherlock Holmes. In no time waan je je de beste rechercheur van Groningen. Samen met je teamgenoten moet je de codes van de sloten kraken…. terwijl je opgesloten zit in de game room. Niet eenvoudig maar wel erg spannend! Echt een aanrader voor een groepsactiviteit, van 2 – 6 personen. Spanning & sensatie verzekerd. Dat smaakt naar meer, want ik wil die andere game rooms ook proberen!

23 december 2014 Naam verborgen Via Tripadvisor 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Geweldige ervaring! Het biedt uitdaging, team-spirit, maar ook strijd! Echt heel leuk om te doen. Je kunt met meerdere teams meedoen. Maar ook een eigen team van ca. 5 personen is het ontzettend leuk om te doen. Een race tegen de klok. Slim nadenken en soms gewoon maar wat proberen. Nadien wil je gewoon nog een keer de uitdaging aangaan.
Dit moet je gewoon gedaan hebben! En dat kan nu ook in Groningen! Veel plezier alvast gewenst! Het is echt de moeite waard.

22 december 2014 Ubelien Via Tripadvisor 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Keer wat anders dan bowlen of karten…ideaal als bedrijfsuitje!

14 december 2014 Martijn Bosman  5-6 personen | Escape Room First timer
9

Wel leuk en lastig opdracht wij hebben 43 min over gedaan en gelukt deur opent we zijn vrij….

10 december 2014 Sebastiaan van der Laan  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Heel leuk om te doen, zeker voor herhaling vatbaar!

8 november 2014 Renée Prinssen  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Op woensdagavond 29 oktober was ik met het team van radioprogramma Snappower als een soort van sneak preview bij de Escape Hunt in Groningen, waar ik onder anderen Johan, Carmen en Laura trof. Wat wij als team aantroffen was boven verwachting: de locatie is goed uitgekozen, bij de uitvoering is rekening gehouden met ieder detail en het allerbelangrijkste: de spellen zijn ontzettend leuk. Het concept is goed, de puzzels uitdagend en de spanning om te snijden. Vijf sterren, een aanrader voor iedereen!

30 oktober 2014 Lennart Koster  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Vandaag de opening bezocht; wat bijzonder… Zoveel oog voor detail. Zo prachtig neergezet. Ik ga binnenkort met mijn team proberen te ontsnappen uit een van deze prachtige kamers! Leuk teamuitje!

30 oktober 2014 Auke Wagenmakers  3-4 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest